Ανακοίνωση ΕΟΚ
- Κατηγορία Εθνικές Ομάδες
- Διαβάστηκε 956 φορές
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Εκτύπωση
Στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών ενσωματώθηκαν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ, που δεν ήταν παρόντες στην απογευματινή συγκέντρωση του ΟΑΚΑ.
Κατόπιν επικοινωνίας που υπήρξε από πλευράς ΑΕΚ, επισημάνθηκε ότι είχε γίνει παρανόηση του προγράμματος και ότι οι παίκτες επιθυμούσαν να είναι παρόντες στην προσπάθεια και ζητούσαν να γίνουν δεκτοί.
Η διοίκηση της ΕΟΚ εκτιμώντας με ψυχραιμία την κατάσταση, γνωρίζοντας την πάγια επιθυμία των Ελλήνων αθλητών να συνεισφέρουν όποτε καλούνται στην Εθνική Ομάδα και βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε την εισήγηση του προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου να ενσωματωθούν οι παίκτες στην προετοιμασία.
Κατόπιν αυτών, o Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Δημήτρης Μωραϊτης πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και αύριο (15/2) θα αναχωρήσουν με την αποστολή για τη Ρίγα της Λετονίας.
Σχετικά Άρθρα
- Σκουρτόπουλος: «Καταστρώσαμε ένα πλάνο πριν τρία χρόνια και πέτυχε σε όλα»
- Ανδρών: Οι δηλώσεις του Μουράτου και οι καλύτερες στιγμές του αγώνα (vids)
- Σαλούστρος: «Περήφανος για τον Μαργαρίτη»
- Ανδρών: Το "ευχαριστώ" του Σκουρτόπουλου σε Παρίση, Τσαγκρώνη, Μαργαρίτη (vid)
- Ανδρών: Λετονία-Ελλάδα 94-97 (Vids)